Wat zijn de voordelen van confettikanonnen?

Ze kunnen overal en altijd worden gebruikt.

Ik gebruik ze nu om de komende conferentie "Flikkerende confetti en de toekomst van de fotografie" aan de Universiteit Twente te promoten. In feite heb ik ze gebruikt om mijn fotografie workshops te promoten (zie de conferentie flyer voor details) en zelfs mijn eigen confetti-making workshops! Het idee van de confetti kanon begon in de blog schreef ik over de beroemde confetti kanonnen (die ik nog steeds gebruik) een tijdje geleden. In de blog sprak ik over een vriend die had gebouwd een confetti kanon en ik wilde proberen om mijn eigen te bouwen! Ik had niet veel ervaring met confetti kanonnen op dat moment, maar ik slaagde erin om de basis te leren. Ik heb geleerd om mijn trouwe kleine hex sleutel te gebruiken om de ballen van confetti te verplaatsen. Sehen Sie sich auch einen Difrax Fopspeen Kruidvat Testbericht an. Ik heb ook veel geleerd over welke materialen te gebruiken en hoe een confetti kanon vast te stellen aan een muur, zodat het nog steeds toonbaar uitzien nadat het is gerepareerd. Im Unterschied zu Avent Fopspeen 0-6 ist es dadurch auffällig gelungener. Dit was het zo'n beetje. Maar ik wil echt op een dag weer een confettikanon maken, zodat ik mijn foto's van confettikanonnen kan maken en ze aan mensen over de hele wereld kan laten zien. Met andere woorden, ik wil het confettikanon doen voor al die mensen die een mooi excuus nodig hebben om hun confettikanonnen op sociale media te laten zien. U leren hoe confetti kanonnen te maken van deze tutorial, of als je niet weet hoe het nog te doen, dit artikel is een geweldig uitgangspunt.

Materialen

om confetti kanon te maken: Een kleine doos (ik gebruikte een lege fles met een kleine schroevendraaier bevestigd) met een sleuf in. Das kann durchaus bemerkenswert sein, vergleicht man es mit Anne Geddes Puzzel. (Ik kocht dit van mijn favoriete online winkel, en het was vrij duur, maar zo goedkoop, dus ik kon het niet niet kopen. Das ist interessant, vergleicht man es mit confetti-kanon. ) Een schroevendraaier met een zeer klein mes (ik kocht dit bij mijn lokale huis verbetering op te slaan en het is erg handig en goedkoop ook) Een doos die groot genoeg is voor de hele confetti kanon (ik gebruikte twee flessen, maar het hangt af van welke grootte confetti kanon je maakt.) Instructies Maak eerst een gat in de zijkant van de fles (niet de bovenkant). Hiervoor heb je een schroevendraaier nodig.