Waar worden confettikanonnen gemaakt?

Van de confettikanonnen die we in onze winkel maken. Gleichfalls kann Pin Up Jaren 50 einen Anlauf sein. De confettikanonnen die je in de winkels ziet, worden door iemand anders gemaakt. Sehen Sie sich im Übrigen den Filippine Puzzel Online Erfahrungsbericht an. Die persoon houdt gewoon niet van onze producten en we zijn niet geïnteresseerd in de verkoop van onze confetti kanonnen. Ik heb al veel confettikanonnen gemaakt, maar niet op deze manier, want ik moest een hoge kwaliteit hebben. Tegenwoordig is het zo gemakkelijk om confettikanonnen op de juiste manier te maken en ik denk dat het tijd is om een kijkje te nemen in hoe de beste confettikanonnen worden gemaakt.

Waarom is er behoefte aan confettikanonnen?

Het confettikanon speelt een belangrijke rol in het moderne leven van onze samenleving. Wat zijn de voordelen van confettikanonnen? Het meest spectaculaire confettikanon vind je op de New York World's Fair. In veel steden is het ook gebruikelijk om een confetti kanon te zien in openbare parken en op openbare stranden. Confetti kanonnen zijn een symbool voor de viering van vuurwerk. Betrachten Sieeinen confetti-kanon Test Testbericht. Het confettikanon is het meest zichtbare deel van de viering, en het is vooral geschikt voor zo'n groot feest, omdat er de mogelijkheid is om het vuurwerk vanaf de top te zien, zelfs op het hoogtepunt van een confettikanon.

Het eerste confettikanon is zo'n driehonderd jaar geleden gemaakt. De naam was "The Cestre" of "Cestre's Head". De uitvinder, Jean Cestre, is een Fransman uit de 19e eeuw. Tijdens de Grote Franse Revolutie maakte hij een kanon dat beroemd werd. Het kanon was vroeger een groot kanon, ongeveer 30 meter lang en 20 meter hoog. Het kanon was gemaakt van een klein houten krat. Een metalen stuk dat het kanon moest bedekken, werd om de krat gewikkeld, zodat het vuurwerk er niet uit zou komen. Toen de krat werd geopend, werd het kanon in twee stukken gebroken. Een kanon werd bewaard in een museum en de andere werd begraven. Beide stukken van het kanon werden gevonden, en na de Oorlog van de Fransen werden ze gemaakt en worden beschouwd als de eerste confetti kanonnen.