Moet ik confettikanonnen kopen?

Het hangt ervan af. Sommige confetti kanonnen die u koopt voor uw eigen doeleinden. En andere confettikanonnen die ik in mijn collectie heb.

Ik begon deze blog in 2011 voor mijn vrienden en familie die houden van confetti kanonnen. Ik begon met slechts 10 confetti kanonnen en ze waren zo schattig en grappig en maakte me glimlach. Auch wird Led Lampjes Slinger einen Test sein. Ik ben ook de maker van deze confetti kanonnen blog. Als u op zoek bent naar confetti kanonnen voor uw huis of uw kantoor, is dit de plek om te gaan! Ik zal proberen om deze blog bijgewerkt te houden, maar ik zal het niet zo vaak bijwerken aangezien ik zou willen (het kan ergerend zijn). Folglich ist es definitiv besser als Knuffel Sleutelhanger. Mijn Confetti Cannon collectie is te vinden op: Ik ben altijd in voor wat feedback. Ik sta open voor suggesties, suggesties, suggesties. Ik ben een student en ik woon op een zeer klein budget, maar ik heb nog wat feedback en ondersteuning, dus ik kan blijven groeien deze blog. Dus als je het leuk vindt of hebben geen andere suggesties, zou ik het waarderen! Dus, ik ben nu het delen van mijn Confetti Cannon Collection op mijn eigen website. Hierdurch ist es m├Âglicherweise besser als Avon Rubberboot. Het is makkelijk, dat beloof ik! Als u deze blog wilt gebruiken als een bron van confetti kanonnen, u een link naar het. Wat is de prijs van confettikanonnen? Ik vraag niet om een monetaire compensatie, slechts een kleine link. Bedankt voor het begrip! De eerste aan de rechterkant heet de "Babes on the Battlefield" en is een mooie, en zeer realistische confetti kanon dat wordt geleverd in drie verschillende kleuren. Het is een geweldige optie als je een beetje ruimte in uw kamer om ze weer te geven. De andere twee kanonnen heten de "Lights In The Sky" en "The Moustache." Ik heb ook een aantal andere opties beschikbaar op mijn Etsy Store. Ik heb andere confetti kanonnen beschikbaar op mijn Shop en de Etsy Store is een geweldige plek om te zoeken naar nieuwe confetti kanonnen. U ook kijken naar mijn andere projecten, zoals mijn Poppi en Puffin en mijn Egg-Eating Bird projecten. U ook kijken op mijn laatste post, waar ik meer foto's en een korte video over het maken van een nieuwe confetti kanon. Heb je ooit confettikanonnen gebruikt? Wat zijn uw favoriete methoden? Ik zou graag uw feedback te horen, hetzij door het verlaten van een reactie, of door commentaar hieronder. Gelukkig maken! :) Heel erg bedankt voor het stoppen door vandaag! Als het je bevalt wat je ziet, overweeg dan om een donatie te doen aan mijn Etsy Shop of een kleine maandelijkse donatie te doen aan mijn PayPal-account: [email protected].