About us

Waarom ik dit doe

Mijn passie is een confettikanon in de vorm van een confettikanon. Ik had dit project gepland sinds 2009, en ik wilde het delen met de wereld.

Als kind hield ik altijd al van het confettikanon als speeltje. Toen ik klein was keek ik de film A Star is Born waar ze de confettikanonnen een beetje gebruiken. Toen ik 8 of 9 was, merkte ik dat ik er een nog grotere verliefdheid op had. Dus, ik ging naar buiten en kocht een paar kanonnen en ik had een van mijn eerste confetti kanon-thema posten ooit. Tegenwoordig maak ik graag confettikanonnen. Ik hou van het idee van een schattige kleine machine die ontploft, maar ik moet nog een paar dingen gedaan om dit confetti kanon te laten werken. Dit is wat ik tot nu toe heb: Ik ben nog steeds het maken van het kanon en het uitproberen van een heleboel verschillende dingen, maar ik ga ook proberen en maak de machine zelf met meer onderdelen, zodat er voor elk wat wils.

Ik ben geboren in Nederland, maar mijn ouders emigreerden naar Noord-Amerika toen ik 7 jaar oud was. Ik woon nu in North Carolina, USA.

Ik ben opgegroeid met een liefde voor confetti kanonnen, dus de kans voor mij om terug te gaan naar deze blog kwam tot stand nadat ik al had gepost een confetti kanon tutorial op mijn blog (hier ). Ik was zo opgewonden om een kans om een van de meest populaire en populaire confetti kanon patronen op het internet te maken, dus heb ik besloten om een paar van mijn foto's en tutorial video's van te plaatsen. U meer van mijn confetti kanon foto's in mijn blog en mijn facebook pagina. Om dit confettikanon te maken, heb je: 1 3/4" - 1 1/2" vierkant van witte katoenen flanel of t-shirt stof (de flanellen geeft het een meer vintage look), wat borduuren floss, en een naainaal.

Mijn motto is: Laat je niet vangen op camera. En wees niet bang om je ware zelf te zijn en je leven te leiden zoals je wilt. Zo simpel is het. Deel dit artikel met je vrienden en volgers als je op zoek bent naar iets om enthousiast over dit weekend. Als je niet weet wat confetti kanonnen zijn dan kan ik je aanraden om dit geweldige boek, "Babes & Bombs" van Jennifer Dziura te bekijken, wat geweldig is en je moet het zeker eens lezen. Het is een zeer informatief boek dat je echt zal verlichten en je meer confettikanonnen wilt maken.

Als u meer confetti kanonnen idee├źn dan kijken op de andere post die ik heb gepubliceerd die 5 van mijn favoriete confetti kanonnen heeft. Dus zorg ervoor dat je te gaan controleren dat een.